Мишо Венков: Ще се реабилитираме за голямата загуба в Минск още срещу Лудогорец

Спорт

25-07-2015, 17:57

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Вече забравихме мача с Динамо, очаквам труден мач срещу шампиона

"Ние сме професионалисти и загубата от Динамо няма как да повлияе на играта ни срещу Лудогорец. Това каза капитанът на Черно море Михаил Венков.

"Загубихме логично в Минск, но с оглед показаното на терена резултатът подлъгва. Дали обаче щеше да остане 2:0 или 4:0, както стана в края, нямаше значение. Забравяме този мач и продължаваме да следваме целите си в "А" група", сподели още Венков.

"Това, че последните три мача нямаме загуба от Лудогорец на "Тича" не е от значение. Тези срещи са история и нямат нищо общо с предстоящата. Всеки следващ мач е най-труден, а този с Лудогорец ще е ужасно труден. Съперникът ще дойде тройно мотивиран след трите загуби и ще иска да покаже, че не е в криза. Ние обаче също сме амбицирани да се реабилитираме за голямата загуба срещу Динамо”, допълни Венков.

Левият бек гарантира, че Черно море е готов за тежката серия от пет мача, в която навлиза. Моряците приемат Лудогорец,Левски и Берое и гостуват на Славия и Литекс.

"Имаме отборен потенциал да се противопоставим на всеки у нас и очакваме от мач на мач да играем така, както на всички нас ни се иска, завърши Венков.