Русначе и испанче спечелиха "Мини Мис Варна"

Животът

31-08-2015, 10:27

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Решаваща за крайното класиране беше творческата изява

За 6-ти пореден път във Варна се събраха талантливи, палави и усмихнати деца от 3 до 12 години за конкурса "Мини Мис и Мини мистър". Столичната актриса Илиана Балийска, която е автор, водеща, продуцент и лицензиант на марката даде възможност на 50 мини госпожици и мини господата да докажат, че мястото им е на сцената, а не в публиката.

Повече от 3 часа малчуганите се забавляваха и получиха много награди и аплодисменти за песните, стиховете, танците, бойните изкуства. Момиченцата се фръцкаха като мини манекенки, а мини мъжагите показваха юнашки мускули в етапа-артисти-културисти. Решаваща за крайното класиране беше творческата изява. Сред много емоции, смях и празнично настроение се отличиха и призьорите. В първата възрастова група-от 3 до 7 години-титлата "Мини Мис" Чужбинче (както се изрази Илиана) взе 6-годишната Ирина Пейчева,която живее в Мадрид-Испания; "Мини Мис" Варна 2015 спечели 6-годишната Александра Костова от ОДЗ 14 "Дружба"-Варна; "Мини Мистър" стана Йордан Станчев-на 7 години от школа по народно пеене при НУИ "Добри Христов"-Варна.

При 8-12-годишните екипът на шоуто и овациите на публиката избраха за носители на престижните титли: Иванина Пенчева-9-годишна и 9-годишния певец Донко Марков - и двамата от НУИ "Добри Христов" - Варна."Мини Мис" Чужбинче спечели Елисавета Хазеева - на 8 години от Санкт Петербург-Русия. Талантиадата финализира Турнето "Детето на Морето" и е полуфинал на XVII Национален Конкурс-Фестивал "Малки Големи Таланти".Класираните от 1-ва до 6-та позиция ще представят Варна на финала в Националния Дворец на децата-София на 19 септември,когато ще се заснеме Телевизионното издание на Палавото Шоу-"Мини Мис и Мини Мистър"-Оригинала.

"Всяка следваща година участниците в нашето палаво шоу във Варна са все по-подготвени за Талантиадата и предизвикват възхищението ни и усещането,че на Националния конкурс в София ще са безспорни победители", коментира Балийска.