Никола Спасов: Резервите изневериха

Спорт

18-09-2015, 22:15

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море губи в Ловеч, Бурабия с червен картон

Литекс - Черно море (фоторепортаж)

Посредствен мач за Черно море, каза още специалистът

Треньорът на Черно море Никола Спасов не спести критики към своя тим след загубата с 0:1 в Ловеч. Специалистът сподели, че футболистите, който влязоха на смяна в днешния мач с Литекс, не са били на ниво. Спасов обаче даде най-висока на вратаря Георги Китанов.

"Много слаб и посредствен мач за нашия тим. Резервите и футболистите, които до този момент не вземаха участие в срещите, също се представиха под очакваното. Защитниците стояха добре до средата на второто полувреме, след което се разкъсаха. Нямаше да ме е яд толкова, ако домакините ни бяха вкарали гол от друга ситуация. Но от наш тъч и да загубим топката по такъв нелеп начин, боли още повече.

"Имахме възможност да изравним, но по принцип играхме слабо. Слаб мач, но можехме да спечелим точки. Неприятен бе начинът, по който получихме гола. Но точно след изпълнение на тъч, в наша полза, по този елементарен начин, заболя още повече," заяви Спасов.

"Хората, които влязоха днес, не бяха на ниво. Не бяха в синхрон. Има субективни причини. Имаме контузени, имаме хора, които не са в игрови ритъм. Не съм доволен от хората, които взеха участие за първи път днес" добави той.

"Само защитниците стояха добре, но се разкъсваха през цялото време. Китанов бе играч на мача, останалите бяха фигуранти, полузащитата и нападението не присъстваха. Посредствен мач за Черно море днес", завърши Спасов.