Понижиха служителка на прокуратурата, пробвала се за адреналинка

Животът

24-09-2015, 08:18

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Тя вече не е административен секретар, но от СГП отказали да кажат на какво основание

Административният секретар на Софийската градска прокуратура (СГП) Даниела Димитрова е понижена, защото се е явила на кастинга за адреналинки на предаването "Господари на ефира" в ефира на Нова телевизия. Това съобщава "Правен свят", позовавайки се на свои източници.

На 15 септември в предаването "Господари на ефира" е излъчена част от кастинга за адреналинки, където се вижда и 25-годишната Даниела. На въпрос на журито защо е решила да се яви на кастинга, тя отговаря: "Защото смятам, че ще бъде много забавно, че съм умна, красива очевидно, и смятам, че ще успея".

Даниела танцува на съвременна музика и изиграва и народен танц, облечена в оскъдно облекло.

Тя вече не е административен секретар, но от СГП отказали да кажат на какво основание. По неофициална информация на "Правен свят" тя не е уведомила ръководството на СГП, че има намерение да се яви на кастинга. Освободена е заради нарушение на Етичния кодекс на съдебните служители, според който при изпълнение на служебните си задължения и в обществения живот съдебните служители следват поведение, което е съвместимо с добрите нрави и не уронва престижа на съдебната власт.