Кандидатът на ГЕРБ за кмет на "Владиславово”: Промяната ще стигне до всеки дом в района

Мисия Варна

05-10-2015, 12:41

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Офисът на ГЕРБ в бл. 4 в кв. "Владислав Варненчик" ще заработи и като приемна за граждани

След реконструкцията на главните пътни артерии идва ред на обновяването и на инфраструктурата на кварталите във Варна. През следващия мандат промяната ще стигне до всеки дом в район "Владислав Варненчик", увери кандидатът на ГЕРБ за районен кмет Николай Костадинов. Заедно с кандидатите за общински съветници Николай Георгиев, Жельо Алексиев, Станислав Йорданов и Стоян Димитров той коментира перспективите за развитие на "Владиславово" със собственици на имоти в местността Ментеше.

Те обсъдиха възможностите за подобряване на инфраструктурата и осветлението в местността. Жителите й споделиха и проблемите, свързани със зимната поддръжка на уличната мрежа в Ментеше, както и със зачестилите случаи на битова престъпност. Николай Костадинов и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ се ангажираха да окажат пълно съдействие на хората от местността.

От днес офисът на ГЕРБ в бл. 4 в кв. "Владислав Варненчик" ще заработи и като приемна за граждани. Там всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 ч. жителите на района ще могат да споделят своите идеи и предложения за развитие на Варна, да поставят своите проблеми пред кандидата за кмет на Владиславово и кандидатите за общински съветници от листата на партията.