Спас Натов: Очаквам качествени мачове и бърз баскетбол

Спорт

08-10-2015, 14:29

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море има сили за медал

Пламен Алексиев е новият капитан на Черно море

От клуба призовават феновете да напълнят залата в събота

Старши треньорът Спас Натов излази задоволство от проведената подготовка. "Най-важното е, че нямаме контузени играчи. Проведохме добри контроли, тренировъчният процес върви отлично. Очаквам да направим качествени мачове в първенството. С оглед на това, че имаме много млади състезатели, очаквам да играем бърз баскетбол", коментира той.

Запитан за качествата на новия сръбски център Никола Маравич, бившият баскетболист отговори: "Силната му страна е, че идва от държава, в която всички са научени. Дано да прилепне към отбора и да ни помогне. Момчето прави всяко нещо по правилния начин и нямам забележки към него. Вярвам, че ще се приспособи към играта на младите си съотборници".
Натов сподели, че няма много информация за първия съперник на тима Рилски спортист и се надява до старта на шампионата да научи повече за самоковци.

От клуба се надяват зала "Христо Борисов" да се напълни за предстоящия мач с Рилски спортист. "Момчетата са много ентусиазирани и ще оставят сърцата си на терена. Много се надявам желанието им за игра да бъде аплодирано от пълна зала", каза помощник-треньорът на "моряците" Георги Бакалов.