И Варна с инициатива в подкрепа на гранична полиция

Животът

17-10-2015, 11:20

Снимка:

bTV/Ладислав Цветков

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Кандидат за кмет спира кампанията си за един ден

В неделя, в 12 часа, на входа на Морската градина във Варна, варненци ще изразят подкрепата си към гранична полиция. Инициативата е на кандидата за кмет Костадин Костадинов. "В извънредна ситуация, политическите различия остават на заден план. Нека всички ние кандидати за кметове, за общински съветници, граждани и преди всичко хора, обединим сили, нека поне за ден забравим предизборната агитация и да бъдем просто българи! Аз Костадин Костадинов, моето семейство и моите приятели ще Ви очакваме, за да застанем заедно срещу един проблем, които не е мой, не е ваш, той е наш! Проблем на страната ни, на всички българи", апелира той.

" На 15 октомври България беше нападната! За пореден път! За първи път обаче от началото на ислямското нашествие, което евроамериканските медии ни представят като "бежанска вълна", България отвърна. Трима български гранични полицаи пресрещнаха нахлула банда от 54 мъже, които им оказват съпротива, при която загива един от нападателите – неизвестен засега афганистанец.

Към настоящия момент позицията на управляващите може да се определи като колеблива. България беше нападната, но нашите марионетки, известни още и като българско правителство, още се ослушват как да реагират. Чакат нещо, един бог знае какво.

Докато те чакат инструкции обаче ние българите имаме да ви кажем нещо – отдавна беше време да се стреля срещу престъпниците, които преминават незаконно границата ни. Всичко друго освен медал за полицая ще е предателство от ваша страна!", коментира Костадинов.