Христо Христов, кандидат за кмет на "Младост": Работата в социалната сфера ми е приоритет

Животът

17-10-2015, 15:47

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Кандидатите за общински съветници от листата се ангажираха и с това да окажат съдействие при обновяването на пътя и осветлението до манастира

Политиката, която бе водена през последните две години, доказва,че работата в социалната сфера е изведена като приоритет за община Варна. Така ще бъде и занапред, ако ни бъде гласувано доверие на предстоящите избори. Това заяви кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за район "Младост" Христо Христов. Той се срещна с граждани от първи микрорайон. На срещата присъстваха и кандидатите за съветници от листата Станислав Иванов, Калина Пеева и Николай Няголов.

Христо Христов и кандидатите за общински съветници разясниха видимите резултати, постигнати в сферата на социалното обслужване. Те изтъкнаха, че през изминалия мандат са били разкрити нови пенсионерски клубове, активирани са били 12 социални услуги за деца и възрастни със специални нужди. "За две години бюджетът за социални дейности бе увеличен с над 2 млн. лв." изтъкнаха кандидатите на ПП ГЕРБ. По време на дискусията бяха засегнати въпроси, свързани с изграждането на инженерната инфраструктура в район "Младост", комунално-битовите обновления и незаконното строителство.

По-късно кандидатът за кмет на район "Младост" Христо Христов и кандидатите за общински съветници Станислав Иванов, Даниела Димова, Лидия Маринова, Калина Пеева, Николай Няголов и Красен Захариев се срещнаха с жители на кв. "Пчелина". Христо Христов запозна присъстващите с предстоящите инфраструктурни промени в района. Срещата мина под мотото "Лице в лице".

"Изпълнихме поетите ангажименти през предходния мандат - осветяване на храма и резбоване на иконостас. Надяваме се и на прездстоящите избори за спечелим вашето доверие", каза Христов. Кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ Станислав Иванов и Даниела Димова поеха ангажимент да съдействат за това храмът да добие завършен вид. Кандидатите за общински съветници от листата се ангажираха и с това да окажат съдействие при обновяването на пътя и осветлението до манастира, за който се предполага че е бил скрипториум и е със статут на национален археологически обект.