Гласят Педро Еуженио за титуляр на "Герена"

Спорт

19-10-2015, 13:25

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Оперираха футболист на Черно море

През седмицата последното ново попълнение на "моряците" ще се конкурира със Стефан Станчев за титулярното място за мача с Левски

Последното ново попълнение на Черно море Педро Еуженио е опция за десния бек за предстоящото гостуване на Левски. Двубоят от 13-ия кръг на "А" група е в петък от 19,45 часа на стадион "Георги Аспарухов" в София. Причината е, че Даниел Георгиев, който бе основен футболист на този пост след контузията на Стефан Станчев, ще пропусне срещата на "Герена" заради наказание за натрупани жълти картони.

Така Никола Спасов ще трябва да избира измежду португалеца и юношата на Левски, който вече е възстановен от травмата. През седмицата двамата ще се конкурират за титулярното място за двубоя със "сините".

Станчев се завърна в групата на "моряците" за мача със Славия 1:0, но треньорът прецени, че не е напълно готов и не взе участие в двубоя. В същото време Еужениo влезе като смяна в 87-ата минута на мястото на Матиас Курьор, но на поста дясно крило, за да помага на поизморения Дани Георгиев.