Димитър Пантев: Очаквам до три мача наказание за боя в Аспарухово

Възможно е да ни наложат и парична санкция, каза още треньорът на Спартак Варна

Треньорът на ФК Спартак Варна коментира очакванията си за евентуална санкция от Дисциплинарната комисия към За на БФС - Варна след прекратения мач с Балкан от "А" областна група в село Аксаково. Както е известно, съдията свири принудително края в 72-рата минута при 4:0 за варненци, след като публиката на двата отбора нахлу на терена и се стигна до масов бой.

"Очаквам да ни лишат от домакинство за един, два или три мача, или да играем въпросните срещи на закрита врата. Срещу Балчик за купата във вторник е ясно, че ще играем при закрити врата в Добрич. Ако последва същата санкция и за мача ни в първенството с Черноморец (Чернево), тя остава на "Локомотив". В противен случай ще търсим друг терен. Сигурно ще наложат и парична глоба на клуба", заяви Пантев.

Той допълни, че няма да използва Даниел Димов и Димитър Петев срещу Блачик, тъй като двама ще са уморени от дългия път до Финландия. Както е известно, Даниел и Димитър ще участват с България в световна квалификация. Освен скандинавците, нашите ще срещнат и Швейцария.

Аут за двубоя с балчиклии е също и Пламен Цветков, който продължава да се възстановява от контузия.