Пускат безплатен спектакъл за Европейската нощ на театрите

Варна Лайф

10-11-2015, 14:29

Снимка:

ДТ "Стоян Бъчваров"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Посетителите могат да разгледат и изложба фотография "Вдъхновението театър"

Спектакълът "Брак по принуда и рогоносец без рога" от Жан Батист Молиер ще могат да изгледат безплатно варненци и гостите на града по повод Европейската нощ на театрите. 120-минутното продължение на "Всичко наопаки или наопаки всичко" ще се играе на Основна сцена, а в него зрителите могат да видят Адриан Филипов, Веселина Михалкова, Валери Вълчев, Гергана Арнаудова, Даниела Викторова, Свилен Стоянов, Стоян Радев и други.

Още четири спектакъла, сред които един премиерен, са включени в програмата на Драматичния театър "Стоян Бъчваров", за които могат да бъдат закупени билети от касата на театъра.

От 10 часа до полунощ на 21 ноември зрителите ще могат да изгледат и "Опасни връзки" от Кристофър Хамптън , "Глупаци" от Нийл Саймън, премиерата на "Блудният син" на творческа работилница "Всичко е театър" и концерт-спектакълът "Танго с пиацола" по музика на Астор Пиацола.

Посетителите ще могат да разгледат и творбите на Тони Перец, която е подредила изложба-фотография "Вдъхновението театър" във фоайето на основната сграда. Кукленият театър ще представи "Мълчаливи предания" - визуален спектакъл по български легенди и митове.