Спас Натов: Очаквам тежък мач срещу Берое

Спорт

07-01-2016, 17:59

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Надявам се празниците да не са се отразили много на състезателите", каза още треньорът на Черно море Порт Варна

"Надявам се празниците да не са се отразили много на състезателите. Винаги след почивни дни е трудно човек да сработи. Надявам се да запазим инерцията си от преди Нова година, от последните два мача и в събота да изиграем един добър мач срещу Берое, като първи двубой за новата година". Това каза пред клубният сайт треньорът на Черно море Порт Варна Спас Натов преди мача от 14-тия кръг на НБЛ между варненския тим и Берое.

"Имаме дребни здравословни проблеми, но се надявам от днес всички да са здрави и да участват в тренировъчния процес. Очаквам много труден мач срещу Берое, срещу отбор, който според мен има много по-голям потенциал от това, което показва досега. Те вървят нагоре, подобряват се, надявам се и ние да правим същото", каза още Натов.

"Мачът в Стара Загора мина и замина, предстои следващият. Назад не бива да се гледа,. Да, трябва да си направим оценка защо загубихме там и то не да гледаме в съдиите, а в нашата игра", коментира още той.

В отговор на въпрос изненадан ли е, че един от съдиите, които бяха наказани след срещата между двата тима в Стара Загора, е получил наряд за двубоя в събота Натов заяви - "явно са преценили, че се справя добре и сега пак ни го пращат".

Двубоят между Черно море порт Варна и Берое е в събота /9 януари/ от 17 часа в зала "Христо Борисов".