Ето кой разпространи порното на Ким Кардашиян

Домашното видео се появи през 2007 година

Телевизионната звезда и майка на Ким Кардашиян, Крис Дженър се договорила с компанията произвеждаща филми за възрастни Vivid Entertainment да предостави за разпространение в сайта си домашно видео с нейната дъщеря Ким Кардашян през 2007 г.

За това разказва в новата книга за звездното семейство „Династията Кардашян“ (Kardashian Dynasty) нейният автор, журналистът Ян Галперин, съобщава Page Six.

„Приятел на Ким я посъветвал да предостави секс видео, ако иска слава. Ким обсъдила идеята със своето семейство“, обяснява Галперин, позовавайки се на източник в порноиндустрията. Видеото било предадено на Vivid чрез трети лица по молба на Дженър.

Ким и Крис

Ян Галперин е журналист, занимаващ се с ексклузивни факти за знаменитостите. Той е публикувал книги като „Бранджелина. Неразказната история на Брад Пит и Анджелина Джоли“ и „Без маски. Майкъл Джексън. Последните години от живота му“.

Що се отнася до домашното видео на Ким, то било заснето с нейния приятел – рапърът Рей Джем, през 2003 г. Появило се в сайт след кражба от неизвестен извършител.

През 2007 г. Ким заедно със своето семейство започна да се снима в риалити шоуто Keeping Up with the Kardashians на американския канал E!.

Тя бе призната за най-високоплатената звезда от риалити формат в света. През 2010 г. си бе спечелила 6 милиона долара. Също така Ким получи и 5 милиона долара от Vivid Entertainment за компенсация.