Два български филма идват с пътуващото автокино в Стара Загора

На 10 юли 2018 година от 21.00 и 23.00 часа

Две от най-касовите български заглавия от последните месеци – „Привличане“ (23:00ч) и „Революция X“ (21:00ч), ще могат да гледат зрителите на единственото в България пътуващо автокино. В Стара Загора прожекциите са на 10 юли. Пътуващото автокино ще се позиционира на Паркинга, източно от Lidl на ул. „Радецки“ №11.

Автокино се гледа от автомобил, на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана в деня на прожекцията.

Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50-60 автомобила. Билети на avtokino.bg/.

Вход свободен за хора в неравностойно положение.

Екшън комедията „Революция Х“ разказва за първото голямо турне на култовата група “Революция Х” край морето. Точно преди него продуцентът налага нова вокалистка – певицата Гери – Никол, от която всички в групата се дразнят. Директорът на училището Цеков също има свой план за пътуването, защото иска да получи титлата за „Директор на годината“. За целта по време на турнето е поканил инспектор от министерството с цел да го впечатли. Проблеми възникват и покрай шофьора на автобуса, който се оказва нарко дилър, който прекарва кокаин и без да иска разменя чантата с дрогата с тази на китариста Боби. След пратката вървят и двама дребни престъпници.


Романтичната комедия „Привличане“ разказва за младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците – обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е зает от амбициозна и коварна колежка. Месец преди абитуриентския бал, класът на Лора също е изправен пред проблеми. Дъщерята на основния спонсор на елитното училище не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика.