Задържаният за убийството на бившата си жена остава в ареста

Крими

30-12-2021, 18:01

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

За изясняване на детайли и обстоятелства около случилото се са назначени съдебно-медицинска, съдебно - психологична, биологична и други експертизи

Съдът одобри искането на Окръжна прокуратура - Шумен и „задържа под стража“ 51-годишния Ф.А., привлечен към наказателна отговорност за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен начин за жертвата и с особена жестокост, съобщават от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Той беше задържан часове след извършването на жестокото убийство на жена на улица в град Тервел. Укривал се в апартамент, собственост на неговия работодател.

Жертвата на тежкото престъпление е на 45 години, бивша съпруга на обвиняемия, с която имали конфликтни отношения. Тялото й беше намерено рано сутринта на 28 декември на улица в града с множество травматични увреждания в областта на главата.

Ф.А. направил пълни самопризнания. За изясняване на детайли и обстоятелства около случилото се са назначени съдебно-медицинска, съдебно - психологична, биологична и други експертизи.

Работата по досъдебното производство продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура - Добрич.