Катерина Кръстева е новата Кралица на Варна 2023

Варна Лайф

06-07-2023, 15:35

Снимка:

Varna utre

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Короната й беше предадена по традиция от победителката в едноименният конкурс за 2022 година Никол Иванова. Никол представи достойно Варна и България на Топ модел на света, който се проведе в Египет.

Ценителите на красотата избраха новата Кралица на Варна, съобщиха организаторите на конкурса.

По традиция този конкурс дава шанс на нови лица да защитят престижното място на Варна като град с най- красивите българки. Собственик на запазената марка е Ева Добрева. Тя е носителка на много титли от подис Свят” в Пуерто Рико в САЩ. Там тя завладя жури и публика със своята красота и талант.

През последните месеци голям екип от експерти имаше задачата да оцени над сто кандидатки. До финалът достигнаха десет претендентки, но до бляскавата вечер са допуснати само осем финалистки. Тежката задача да води конкурсната част беше възложена на доайенът в Модните среди на Варна – Десо Димитров.

Домакин на проявата беше шармантния Коко и Moonlight Bar. Спомоществователите на събитието са: Antique and Gold, Tailor, My Wedding и много други. С помощта на варненци посредством гласуване в интернет беше избрана фаворитката на зрителите. Нелеката задача да журират беше възложена на гримьора Еманоела Карагьозова, Денислав Иванов и фотографа Димо Ганчев.

Присъстващите се насладиха на първото сценично изпълнение на Никол Проданова. Бяха завладени от магическият глас на Брияна Гранде и бурно аплодираха уникалните изпълнения на Ангелина Милева и Стефан Георгиев.

В първи тур кандидатките за “Кралица на Варна” се представиха с бански костюми. Втори тур призьорките дефилираха по традиция със спортно елегантни дрехи, а в третия тур с впечатляващи вечерни тоалети. За лице на домакините от MoonLight бе избрана Миглена Тодорова Лице на Мега Талант Груп: Катерина Кръстева Мис Internet: Катерина Кръстева, Лице на Emanoela Make up & lashes: Анайа Симеонова Лице на AveLin Managment Анна – Симон Германова. Втора подгласничка на Кралица на Варна е Яница Георгиева. За първа подгласничка беше избрана Цветелина Григорова, а с престижната титла “Кралица на Варна” 2023 се сдоби Катерина Кръстева.

Короната й беше предадена по традиция от победителката в едноименният конкурс за 2022 година Никол Иванова. Никол представи достойно Варна и България на Топ модел на света, който се проведе в Египет.

Екипът на конкурса продължава да проследява изявите и да подкрепя нашите красиви варненски момичета, които въпреки притесненията, сценичната треска и критиките се борят да представят успешно себе си и морската ни столица по подиумите в страната и по света.