Не е Кранево, не е Бургас или Приморско, ама и Гърция не е! Уникален плаж у нас!

Туризъм

08-07-2023, 13:53

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Този пост в социалните мрежи предизвика бурна реакция на привържениците на българското и съответно на гръцкото море.

„Не е Кранево. Не е Калиакра. Не е Бургас. Не е Приморско. Ама и Гърция не е. Напоследък сме засипани с публикации, на които текстът е комичен, поради крайно неуместни сравнения, та реших да се включа в хора с тези снимки. Когато човек види някаква снимка, се интересува какво Е на снимката, а не какво НЕ Е. Това е Обзор. Устието на р. Двойница".

Този пост в социалните мрежи предизвика бурна реакция на привържениците на българското и съответно на гръцкото море. И въпреки че в него става дума за "крайно неуместни сравнения", спорът кое море е по-хубаво се разгоря отново с такава страст, че свят ни се завъртя:

„Няма никакво значение! Дали ще е Бургас, Царево, Обзор, Варна. България е най-красивото море, независимо коя част на Черно море. Красива е нашата родина“.

Последва и коментар: „Колко пъти трябва да се набие в главите на някои хора, че никой не оспорва красотата на българското Черноморие и плажове, а основните критики са отправени към обслужването, включващо хотели, плажни ивици, храна, паркинги и и други екстри. Общата инфлация се е отразила доста върху умовете на собственици, концесионери и други участници в обслужването, като са изкривили представата им за нормалност", пише нашенец, видя Sofia24.bg.

А вашето мнение какво е? Хубаво ли е на нашето море?