Легендата Зафиров: Спартак (Варна) ще бие Янтра

Спорт

29-07-2023, 20:44

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Според него родният му тим ще изиграе силен сезон във втория ешалон.

Голямата легенда на Спартак Варна Красимир Зафиров е убеден, че родният му клуб ще изиграе силен сезон във втория ешелон.

"Така като гледам, ние имаме една от най-добрите селекции в групата. Все пак 8 от новите са играли в силни клубове в елита, а и в Б група, а още няколко играчи са натрупали опит в Б група. Въпрос на време е да заиграем по-добре и да показваме, че можем да постигнем това, към което се стремим и това, което искат и очакват всички спартаклии", заяви Зафиров.

"Всичко, което трябва да се случи, е момчетата да се стиковат, да заздравят синхрона между отделните линии и да си повярват. Надявам се това да стане по-бързо и от мач на мач да се представяме по-добре. Бих искал, Спартак да играе остро и гордо, и да е доминиращ на всеки терен. Трябва да грабваме отборите още от първата секунда, тъй като Спартак Варна е институция", каза още Зафиров, който е избиран два пъти за най-добър вратар на България и е капитан на най-успешния отбор в историята на Спартак.

"Ще подкрепя от трибуните нашите срещу Янтра. Знам, че ще е трудно, тъй като гледах габровци срещу Беласица и ми направиха добро впечатление, но но ние все пак сме Спартак Варна. Имаме мощната подкрепа на нашите верни фенове и съм убеден, че ще вземем трите точки", добави Красимир Зафиров.