"Ходжа" от Игнатиево прибрала над 90 бона за разваляне на родово проклятие (ВИДЕО)

Крими

26-01-2024, 14:03

Снимка:

Nova TV

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

20-годишата Малина, която се представя за ходжа Шерифе, работи като проститутка, твърди майка й.

Жена от София твърди, че е дала 90 000 лева на представяща се за ходжа, която обещала, че ще развали родови проклятия. 

„Случаят е от град Игнатиево до Варна. Този път има направени парични преводи и смятам, че това може да се докаже”, каза разказа репортерът на NOVA Вероника Димитрова.

По думите ѝ въпросната „ходжа" е 20-годишна и е признала пред полицията, че е получила около 40-50 хиляди лева от въпросната жена, но като финансова помощ, а не за разваляне на магии.

„Жената, която ми писа, е имала здравословни проблеми. Майка ѝ е била на легло, мъжът ѝ се е отдръпнал, имала е проблеми с децата и в един момент се е озовала в този цикъл, който е продължил шест месеца”, разказа Димитрова.

„Ходжата” пуска обяви във Facebook и Instagram и твърди, че прави много неща. Нейната жертва обаче никога не я е виждала на живо.

В репортажа си Вероника Димитрова се среща с 20-годишната Малина Минчева, която се представя за ходжа Шерифе, и с майка ѝ. Те отричат обвиненията и дори се стига до агресия - замерят камерата на NOVA и размахват метла, с която заплашват да ударят репортера.

Така наречената ходжа се рекламира в социалните мрежи и сайтовете за обяви, като твърди, че разваля родови проклятия, помага да се отключи каналът на богатствата, връща любими хора, разваля "зло око" и изгражда огнени защити от магически нападения за цял живот. Работи само онлайн и твърди, че има две секретарки. 

Жертвата на Минчева е от София и желае да остане анонимна, защото се страхува. "Бях отчаяна, нищо не вървеше. Майка ми падна и претърпя тежка операция, с мъжа ми се бяхме отдалечили, децата като че ли също имаха някакви проблеми", казва тя.

По телефона представящата се за ходжа ѝ открила черна магия и родово проклятие и казал, че членовете на семейството били настъпили мъртвешка вода в дома си. 

Очаква се Районната прокуратура във Варна да определи наблюдаващ прокурор и да се започне проверка или наказателно производство по случая.