Днес връчват годишните ветроходни награди за 2023 година

Спорт

27-01-2024, 11:20

Снимка:

Валентин Великов

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Сред отличените има клубове, които са показали високи спортни постижения в своите класове на национално и международно ниво.

В Поморие връчват днес годишните ветроходни награди 2023 година. Церемонията ще бъде в зала Атриум на грандхотел Поморие от 18 часа. Това е първи път, в който годишните награди се връчват в Поморие.
 
Поканени са да присъстват министъра на спорта, кметовете на общините, които подпомагат и развиват ветроходството, деятели и много гости, за които ветроходството е съдба.
 
Ще бъдат наградени най-добрите във ветроходството през 2023 г.
 
Сред отличените има клубове, които са показали високи спортни постижения в своите класове на национално и международно ниво.
 
"Това е един празник за децата и се надяваме да можем да отдадем заслужено уважение към техните усилия. Номинирани са 6 ветроходци, но един от тях ще бъде носител на отличието Ветроходец на 2023. Ние обаче сме се постарали да отдадем признание на всички състезатели с постоянство и добри показатели в различните класове през годината", сподели президентът на федерацията по ветроходство Росен Марангозов.
 
Годишните ветроходни награди 2023 се провеждат с подкрепата на Община Поморие, спонсори и Министерството на спорта.