Варненка стана "Мисис Дама на годината" 2024 за мода

Варна Лайф

01-04-2024, 13:29

Снимка:

Varna24.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

През миналата година тя завоюва корона на "Мисис България Europe".

Талантлива варненка е носителка на титлата "Мисис Дама на годината“ 2024 в категория за мода. Това е Румяна Иванова - собственик и главен дизайнер на ателие TAILOR, съобщи ексклузивно Varna24.bg. Вече над 17 години това е предпочитана марка за абитуриенти, сватби и събития.

Бляскавата церемония се проведе за 17 път в балната зала "Монтесито“ в София. Организатор и продуцент на наградите са агенция "Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd." в лицето на Меги Савова.

Наградите са за жените на днешния ден, независимо дали са известни или не, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Над 100 дами бяха кандидатките за разпределение в 32 категории, но от тях журито реши да награди само 13. Гостите на вечерта бяха посрещани с чаша вино Lenea Dimyat от винарска изба Мараш. Наградените получиха подаръци от Galelletato. Сред останалите наградени са: Александра Димитрова в категория онлайн магазин, Катя Мачуганова – в категория Иновации, Теодора Йосифовна – в категория медицина, Симона Кръстева в категория – тв журналистика, Александра Томова – в категория журналистика, Аделина Георгиева – в категория вино и винена култура, Райна Мандакова – в категория право, Гюлсим Али – в категория най-успяла българка зад граница, Манита Вартан – в категория благотворителност, Карин Доберсбергер – в категория политика, Диана Джерард – в категория Международен партньор и Стефан Илчев – в категория Мистър на годината.

Припомняме, че в средата на декември ателието на Румяна Иванова бе удостоено с приза "Най-добър моден бранд за 2023 г.". Предстои отварянето на шикозен шоурум на ул. "Драгоман“ 42.

През миналата година тя завоюва корона на "Мисис България Europe".