Кандидати за депутати от ГЕРБ - Варна се срещнаха с актива на партията в район „Одесос“

Новините

22-05-2024, 12:12

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Повтарям, че най-големият ни враг е ПП и това никога не се е променяло, заяви по време на разговора Красен Кралев.

Кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ – СДС във Варна, заедно с председателя на Градската структура на ПП ГЕРБ – Варна Николай Костадинов, проведоха среща с членове и симпатизанти на партията в район „Одесос“.
Настоящата ситуация, приоритетите и рамката на това което предстои, описа водачът на варненската листа Даниел Митов.
„Предстоят ни избори, които ще проведем в различна среда, от тази в която се намирахме в последните три години, благодарениена факта, че нашите основни опоненти ПП/ДБ поуправляваха и омръзнаха на всички. Това си личи по настроенията на гражданите и начина, по който се отнасят към нас по време на многобройните ни срещи. Повечето вече си дадоха сметка, че три години сме се занимавали със самовлюбени хора, дошли да реализират собствените си фантазии. Това обикновено води до проблеми, а след това до катастрофи. Катастрофа още няма, но ако оставим Асен Василев още малко финансов министър и до там ще стигнем“, посочи Митов.
 
„Изтърпяхме ги девет месеца, не защото много искахме да ги търпим, а защото това което знаем ние, а хората не, трябваше да бъде демонстрирано и да се види какво се случва по време на тяхното управление“, подчерта Митов и апелира за висока избирателна активност, за да може ГЕРБ да състави стабилен кабинет.
Вторият във варненската листа Красен Кралев изказа благодарност към присъстващите членове и симпатизанти на партията за подкрепата през изминалите три години. „Най- честите въпроси, които ми задават граждани е защо сме направили коалиция с ПП/ДБ. Пак повтарям, че най-големият ни враг е ПП и това никога не се е променяло, но ако не им бяхме дали възможност да се проявят, нямаше да се види колко са некомпетентни“, каза Кралев и подчерта, че в момента партията е като юмрук.
Относно липсата на експертиза в НС, дългогодишният депутат Павел Христов отбеляза, че държавата не се е разградила напълно единствено благодарение на ГЕРБ. „Благодарение на нашата експертност успяхме да задържим кораба да не потъне изцяло. Необходима ни е голяма разлика, за да имаме комфорта да претендираме за управление и за успешен мандат“, добави Христов.
Бранимир Балачев - трети в листата, на свой ред обобщи, че за да се случи всичко казано, групата депутати от ГЕРБ трябва да бъде такава, че да не може да бъде изместена от първото място. „От нас се иска да се активираме максимално, за да имаме 10 депутати от Варна и да имаме възможността да искаме това, което е необходимо за нашия град. Защото независимо, че парламентът е в София, нашата кауза е Варна“, посочи той.
Преди финала на срещата кандидатите за народни представители представиха индивидуалните си каузи и приоритети, за които ще работят, ако бъдат избрани да представляват гражданите в 50-ото Народно събрание.
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!