Варненци влязоха в спор в социалните мрежи заради автогарата

Мисия Варна

23-06-2024, 12:02

Снимка:

Varnautre.bg/Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Жена изрази възмущението си във връзка с инфраструктурата на новия терминал.

Спор между варненци в социалните мрежи. Ябълката на раздора стана автогарата в Морската столица Варна.

Варненка изрази възмущението си от новата автогара във Варна. В свой пост във Фейсбук групата "Забелязано във Варна" тя написа гневен коментар във връзка с инфраструктурата. 

По думите ѝ преминаването от автогарата до спирката за градския транспорт е "издевателство". Тя добави, че средставата, похарчени за изграждането на гарата, били разходвани "много зле". 

"Снощи се наложи да ползвам новата автогара и съм в шок. Ами,не. Не става. Кмете, предлагам да си вземете малък куфар и да опитате да стигнете до спирката отсреща. Минете през автогарата направо. Това е издевателство. Излизаш и насреща ти е оградата на ОМВ. Трябва да тръгнеш надясно през паркинг с бетонни блокчета и бариера. Да не говорим,че като съборят старата сграда и табелата "автогара" ще замине. Хората,които не са от Варна как ще знаят кое е автогара? Много зле похарчени обществени средства.

А, пребройте и наличните пейки без облегалки", написа тя.

В коментарите под поста обаче граждани на морската столица написаха, че проектът е подготвян по време на предишното управление. Други пък коментираха, че инфраструктурата е добра и не създава затруднения за пътуващите до и от Варна. 

"Няма угодия. Какво й е на автогарата?!? Да , пътувах вече няколко пъти оттам. За какво толкова оревахте всичко - че няма ресторант ( който във старата поне от 15 години не работеше ) или че няма будка за вестници и цигари? Или че трябва да вървите 50 метра повече за да заобиколите една бензиностанция?", написа варненец.