Машина Времени се срещат с фенове преди концерта

Архив Варна

11-01-2010, 10:02

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Петима от най-запалените почитатели на руската рок легенда Машина Времени ще имат уникалната възможност да се срещнат лице в лице със своите идоли на 10 март 2010 г., съобщават организаторите от DEGRIS. Имената на победителите ще бъдат изтеглени чрез жребий от общия списък на всички закупили билети от сайта и разпространителската мрежа на eventim.bg!

{vsig}AFISH/MUSIC/Mashina-Vremeni{/vsig}


Световноизвестните руски рок звезди потвърдиха желанието си да зарадват българските си почитатели с вълнуваща среща, навръх 40-годишния си юбилей. Тя ще се случи малко преди качването на музикантите на сцената, на специално определено за целта място в зала 1 на НДК. Фронтмена на групата Андрей Макаревич и компания ще отделят по няколко минути на петимата щастливци преди началото на шоуто. Късметлиите ще могат  да се снимат за спомен и да получат уникално колекционерско копие от новия албум на Машина Времени "Машины не парковать", с автографите на всеки от музикантите.


На 10 март в София Машина Времени обещават да подарят на българската публика едно невероятно шоу, комбинация от кристален звук и мултимедийни визуализации. Рокаджиите ще обещават на феновете си да чуят не само най-известните им парчета, а и песни, които не са изпълнявани през последните 20-35 години.