Венци Дорелов даде дъщеря си за руска снаха

Варна Лайф

21-08-2010, 21:54

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Варненският строителен предприемач Венцислав Дорелов ожени по-голямата си дъщеря - Жени. 23-годишната брюнетка, която е дясната ръка в хотелиерския бизнес на майка си - банкерката Петя Славова, каза "да" на дългогодишния си приятел Алексей Новицки, с когото са заедно от 10-ина години.
Алекс е син на преуспял руски бизнесмен, който от години живее в Лондон. За да се запознае със "сватовете" преди 2-3 години бащата на младоженеца пристигна с личния си самолет в София. Въпреки плановете му визитата в България да продължи не повече от 12 часа, Новицки-старши намерил сродна душа в лицето на бащата на бъдещата си снаха и сглядата продължила 3 денонощия. Дорелов пък върнал жеста като приготвил специални тостове - в рима и източен стил, с които да поздрави майката на Алекс на годежа, който беше през зимата в Германия.

Сватбата на Жени и Алекс е в България, защото според булката, многобройните им интернационални приятели знаят много малко за нашата страна. За тържеството беше наета военната резиденция "Лозенец". Преди това лично кметицата на София Йорданка Фандъкова ожени младите на церемония в семейния хотел "Феста Барселона".

Сватбата беше организирана в стила на 30-те години от миналия век - арт деко с някои ретро мотиви. Темата била наложена от роклята на младоженката, в която тя се влюбила от пръв поглед в лондонски бутик.
Кумове на Жени и Алекс бяха Костя и Полина - техни приятели от следването в Лондон, също семейство от скоро. 9 шаферки придружаваха булката, толкова бяха и шаферите.