Новият път от „Св. Константин“ до Виница изглеждал като правен преди 30 години

Мисия Варна

24-09-2010, 16:59

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Пътят от курорта „Св. Константин“ до Виница, който беше открит преди парламентарните избори миналата година, изглежда така все едно там се е разиграла Втората световна война.

Това негодува общинският съветник от партия ГЛАС Пламен Андреев по повод жалба на жители от „Виница“. Пътят е пропаднал и цялата настилка е в дупки. Шосето се е нагънато, тъй като ремонтът му не е извършен качествено, смята Андреев.

Той разясни, че пътят е бил ремонтиран с пари по оперативната програма „Регионално развитие“. Въпреки, че от откриването му до сега е минало малко повече от година, трасето изглежда така сякаш е правено преди 30 години. За това е необходимо да се направи проверка на гаранционния срок на пътната настилка, препоръча още Андреев.

Общинският съветник от БСП Николай Джагаров пък се почувства длъжен да защити партията си, тъй като парите за ремонта на пътя бяха отпуснати по време на управлението на тройната коалиция. За това бесепарят подчерта, че правителството на Станишев е дало пари за пътя, но самият строеж е бил организиран от община Варна