Диян Дончев: Изпуснахме много положения, Спартак Плевен не са лош отбор

Спорт

10-07-2011, 10:03

Снимка:

АРХИВ

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

"Играхме добре, но изпуснахме много положения. Но за това са тези мачове, да се обиграваме и да сработваме колектив, резултатът не е важен. Хареса ми стила на игра на Спартак (Плевен), не са никак лош отбор, добре си подаваха топката и играят наистина приятен футбол"

Играещият помощник треньор в "Спартак 1918" Диян Дончев остана доволен от играта на „соколите” в контролата със Спартак (Плевен) завършила 3:3, но не пропусна да похвали и плевенчани.

„Играхме добре, но изпуснахме много положения. Но за това са тези мачове, да се обиграваме и да сработваме колектив, резултатът не е важен. Хареса ми стила на игра на Спартак (Плевен), не са никак лош отбор, добре си подаваха топката и играят наистина приятен футбол”, каза Диян Дончев.

Както е известно, "Спартак 1918" са на лагер в Банско до 12 юли, след което момчетата на Димитър Трендафилов ще продължат лятната си подготовка в морската столица. На 14 юли по програма е предвидена проверка с Калиакра (Каварна), която ще се играе на „Коритото”. До началото на новия сезон „соколите” ще играят контроли с "Поморие" - гостуване на 16-ти юли, срещу Нефтофимик - на 20-и, Светкавица (Търговищя)  - на 26-и и Добруджа - на 29-и.

Последните две проверки на тима са срещу Черноморец (Поморие) на 3-и август и на 6-и - срещу третодевизионния Рапид (Дивдядово).