Джъстин Бийбър мисли за парти и бащинство на рождения си ден

Новините

04-03-2012, 20:38

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Джъстин приема пълнолетието сериозно, смята да има деца след десет години.

Партито му за рождения ден се състоя в Ел Ей с много млади знаменитости, които помагаха в духането на свещите.

Джъстин Бийбър иска да има деца след десет години.

"Виждам се родител след десет години, тогава ще имам семейство. 28 е добра възраст за създаване на семейство, защото искам да съм млад баща. Може би - има доста време до тогава".

Въпреки че вече Марая Иетър се опитва да го изкара татко на бебето й, Бийбър отрече да има нещо общо с тази работа.

"Нямам никаква идея, хора, това не се е случвало скоро."

Джъстин навърши осемнайсет и сподели, че рожденият ден е доста важно събитие.

Той заяви пред MTV News: "Осемнайсет години изискват повече отговорност."

"Да напусна дома означава да бъда самостоятелен, без родители и напълно в правото си да правя каквото си поискам.

Майка ми така или иначе ще е до мен и сигурно ще ми звъни всеки ден. Вероятно няма да бъда в състояние да се измъкна от нея скоро.

На осемнайсет се очертава да бъде много забавно. Очаквам с нетърпение много турнета, да обикалям много места и да прекарвам повече време с моите фенове, така че годината на осемнайсет ще бъде голяма година. "

Междувременно Джъстин Бийбър може би получи най-значимия подарък за осемнайсетия си рожден ден, след като приятелката му Селена Гомез долетя сред ярките светлини на Лос Анджелис от слънчева Флорида, където се снима във филма „Spring Breakers”, за да празнуват заедно.

Бийбър и Гомес се снимаха в очарователни пози с целувки и прегръдки, излъчващи безразсъдна невъздържаност.

Но тези моменти не са единствените горещи теми на партито, което в действителност се състоя на 2-ри март, ден след официалния рожден ден и вечерята с близки приятели и семейството.

В крайна сметка за поп сензация като Бийбър най-малко два дни са абсолютно необходими, за да отпразнува по правилата на знаменитостите.

Холивудските клюкари разказват пикантни подробности за големия купон на Джъстин Бийбър, които отиват по-далеч от романтични снимки с Гомес, включително и впечатляващ списък на знаменитост-гости и еднo специално изпълнение на вечерта.

Купона не пропуснали звестни приятели като Ким Кардашиан, нейните по-малки доведени сестри Кендъл и Кайли Дженър, заедно с Ашли Тисдейл, Алфредо Флорес и още други млади знаменитости, готови на всичко, за да помогнат на Бийбър да духне свещите.

Кардашиан очевидно дори не знаела,  че сестрите й ще бъдат на партито, докато не ги видяла там.

Като истинска звезда Джъстин Бийбър получи изпълнение от най-любимото си момиче (след Селена Гомес) - новата певица Карли Йепсен.

В разгара на купона тя изпълнила новия си сингъл „Викай ми - Може би”, който получи световна популярност благодарение на подкрепата на Бийбър, Гомес, Тисдейл и други.

Освен това тя подписа договор със Скул бой рекърдс - лейбъл, създаден от мениджъра Скутър Браун и управляван от него и Бийбър.

Хубава компания са се събрали.