Дисципа наказа Тодор Каменов за 3 мача

Георги Радев също отнесе наказание от 3 срещи

Дисциплинарната комисия към БФС наказа треньора на юношите на Черно море U19 с лишаване от лишаване да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и парична санкция в размер на 100 лева.

Причината според дисципа е нанесени обиди към длъжностно лице на мача между Черно море и Левски (0:1) срещата между двата тима от Елитната група до 19 г. Както вече стана ясно от Черно море подадоха жалба от съдийско естество, до съдийската комисия, която се събира утре. „Ще изчакаме решението на съдийската комисия и след това ще преценим какви действия ще предприемем“, каза за Varnautre.bg Тошко Каменов.

Освен наставникът, наказание от 3 мача отнесе и централният бранител Георги Радев. Талантът на Морето е репликирал главният съдия, след края на срещата, като това е било отбелязано в доклада на рефера и защитникът също ще почива три срещи. Радев е един от най-обещаващите футболисти в школата на Тича, като дори тренира с представителният тим на моряците. Тази вечер Радев, заедно с Бекир Расим пътуват за София, където утре ще се присъединят към лагер-сбора на националният отбор до 19 г. за европейските квалификации в Унгария от 2 до 7 ноември.