Бивш футболист на Черно море на проби в чужбина

Бившият футболист на Черно море Румен Николов ще изкара пробен период в отбор в чужбина, научи Varnautre.bg. Румбата, които през миналия сезон игра в тима на Нефтохимик, е разтрогнал договор си с бургазлии по взаимно съгласие и в момента си търси клуб където да продължи кариерата си.

В началото на януари Николов бе на проби в елитен отбор от молдовското първенство, но по една или друга причина нещата в ФК Тираспол не се получиха и той се върна в България.

Днес Румен заминава за чужбина, където ще изкара едноседмични проби. От суеверие футболистът, който се превърна в един от любимците на варненската публика по време на престоя си на Тича, не желае да разкрие името на обора, в който ще опита късмета си.

По непотвърдена информация това е тим от долните дивизии на Германия.

След като стана ясно, че наставникът на Черно море Георги Иванов е отпратил футболиста от Кот д`Ивоар Йеди Захири, футболист като Румен Николов ще е добър вариант за десния фланг на атаката на варненския клуб. Разбира се, преди това Гонзо трябва да поиска да се запознае с качествата на футболиста. Каква по-добра възможност това да се случи в контролите преди началото на сезона.