Гонзо: Добър отбор без положение не можеш да победиш

Ако журналистите държат, ще си подам оставката, каза още наставникът на „моряците”

Треньорът на Черно море Георги Иванов прие спокойно поражението на неговия тим с 1:3 от Ботев Пловдив. За пореден път Гонзо бе категоричен, че не чувства заплаха за поста си, тъй като разполага с пълно доверие от страна на клубните шефове.

"През второто полувреме играхме по-добре. Допуснахме два гола преди почивката, след което през второто полувреме се опитахме да ги върнем. Допуснахме някои тактически грешки във фаза защита. В крайна сметка разликата между двата отбора бяха две наши тактически грешки, но нормално е, това е футболът. Важното е, че отборът се опитва да играе добър футбол, а не както някои "специалисти" се опитват да изкарат само ритане и блъскане на топката. Докато съм начело на отбора, ще се опитвам да налагам този стил на игра. Ботев са добър отбор, а добри отбори без положения не можеш да ги победиш", коментира Гонзо.

"След мача с Левски в нашия отбор имаше настроение. За своя пост аз никога не съм се притеснявал. Ако журналистите искате да си подам оставката, ще го направя. Попитайте ръководството дали искат да си тръгна", сподели треньорът на Черно море.