Юношите на Станислав Стоянов лидери в групата с 10 т. пред Лудогорец

Спорт

11-05-2013, 22:52

Снимка:

Chernomorepfc.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Родените през 1995 г. "моряци" ще представят школата на Черно мoре в Елитната група до 19 г. през новия сезон

Юношите на Черно море, родени 1995 г., се класираха на първо място в зоналното първенство в Североизточна България. Треньор на този набор на "моряците" е легендата на варненци Станислав Стоянов. Младите футболисти завършиха по безапелационен начин шампионата, като са с 8 т. пред втория в класирането Светкавица и на 10 от Лудогорец. Варненци са инкасирали само две загуби през тази кампания от разградчани и Шумен. И в двата мача обаче моряците не са в пълен състав. Част от основните футболисти са били с родените през 1994 г. таланти на Тодор Каменов, а двама от защитниците са отсъствали заради контузии. Освен загубите "моряците" имат и две равенства, всички други срещи през сезона завършват с победа за Морето.

През сезон 2013/2014 г. талантите на Станислав Стоянов ще имат привилегията да представят школата на Черно море в Елитната група до 19 г.

„Доволен съм от показаното от всички футболисти през целия сезон. Старанието на играчите в крайна сметка им донесе първото място в групата. Играхме силно през сезона и допуснахме само две загуби. Като цяло изпитвам задоволство от старанието на всички момчета”, каза младият треньор в школата на Черно море Станислав Стоянов.