Избраха временен шеф на младежката комисия

Мисия Варна

13-08-2013, 12:07

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Червените" в съвета се разцепиха

Младежката комисия остана без шеф

Мартин Байчев бе избран да оглави днешното и най-вероятно следващото заседания на комисията по младежки дейности и спорт

С временно председателстващ се сдоби комисията по младежки дейности и спорт към местния парламент на Варна. За поста бе избран съветникът Мартин Байчев от ГЕРБ, който оглави днешното заседание. Байчев ще бъде служебен шеф на комисията, най-много още един-два пъти, до провеждането на сесия. 

До избор на служебен председател се стигна след като съветниците, така и не успяха да стигнат до консенсус кой да оглави комисията. В две поредни заседания на Общинския съвет бяха предлагани Благомира Александрова, Огнян Къчев и Светла Такева, но никой от тях не успя да събере нужните гласове за да стане шеф на комисията. 

Вой нададе преди гласуването на Байчев за служебен председател, станалият вече известен като палаткаджията от Берковица Младен Живков. В качеството си на протестиращ, той обяви, че Байчев не бил подходящ. Оказа се обаче, че Живков даже не е разбрал, че става дума за временен председател, за не повече от едно-две заседания и след последвалото уточнение палаткаджията охлади страстите.