Отново филмов кастинг във Варна, този път за руски сериал

Захари Бахаров е маниак убиец

След като вече започнаха снимките за холивудския екшън „Непобедимите 3”, Варна ще посрещне още един снимачен екип. 

Този път кинаджиите идват от Москва и ще снимат два дни за руската версия на американския сериал „Кости”.

За нуждите на продукцията се набират голям брой статисти. Изискванията са само възрастови, кандидатите трябва да са от 18- до 40-годишни.

Кастингът ще се проведе на 25-ти август от 10 часа сутринта пред сцена "Раковина" в морската градина на Варна.

Снимките ще са на 3-ти и 4-ти септември на три различни места включително на плажа и в хотел на Златни пясъци. Действието се развива в руския курортен град Сочи.

Елза Парини отново помага на продукцията, този път тя ще набере 20 снажни и засукани  варненки, които ще се изявяват в ролята на старлетки. 

Режисьор и креативен продуцент на филма е българинът Виктор Божинов, а в ролята на маниак убиец се вживява Захари Бахаров. Бахаров ще се появи в един епизод от първия сезон на руския "Кости", но ролята му ще е ключова и ще се развие в продължението на сериала.

Във филма действието се върти около двама души - учен антрополог, в чиято кожа влиза актрисата Наталия Височанская, и следовател, който се играе от Константин Соловьов. Двамата разследват убийства в Москва.

"Схемата е същата като в американския сериал, но адаптацията е съобразена с руската действителност. Вътрешната история се развива по друг начин и всичко е много интензивно. В американската версия един сезон е от 24 епизода, а в руската - от 12. И на двете места сериите са по 46 мин", разказва режисьорът пред  24 часа.

По план снимките завършват в началото на септември. Следва монтажът, а излъчването е насрочено за пролетта на 2014 г.