Д2 и Революция Z в ТУ РОК ФЕСТ 2013: Поколения

Варна Лайф

16-09-2013, 16:00

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Техническият университет търси най-добрата ученическа група

Д2 и Революция Z са специалните гости на втория ТУ РОК ФЕСТ във Варна. 

През 2012 организторите от Техническия университет бяха поканили музикантите от Б.Т.Р., а Данчо Караджов от "Сигнал" избра 6-те варненски рок банди (South Criminal, M.R.A.K., A15, Silver, Spotlight, Minddread), които заедно с рокерите от ТУ-Варна "Студена спойка" представиха морската столица.
Tази година акцентът ще е върху ученическите рок групи. Търси се най-добрата от тях, за да излезе на сцената преди новите звезди на рок сцената в България "Революция Z".
В темата на второто издание ТУ РОК ФЕСТ - "Поколения", е и групата "IRON SHARKS". Членовете й са между 10 и 12-годишни ученици от Френското училище във Варна.
Кастингът за най-добра ученическа група се провежда на страницата на ТУ РОК ФЕСТ във Фейсбук: https://www.facebook.com/TUmusicFEST
Тук всички варненски банди могат да заявят желание за участие и да видят координатите, на които да изпратят демо до 28 септември.
Сцената ще бъде построена в кампуса на университета. Самият фестивал ще започне в 18 часа на 5 октомври.
Първото издание на ТУ РОК ФЕСТ се проведе през 2012 година по повод 50-годишнината на университета и се превърна в най-голямото рок събитие в града.