Най-добрите ученически групи подгряват Революция Z във Варна

Варна Лайф

04-10-2013, 09:36

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Д2 и Революция Z в ТУ РОК ФЕСТ 2013: Поколения

Денят е събота, 5 октомври. Началото - точно в 18 часа. Входът е свободен!

Две ученически групи от Варна ще подгряват младите рокаджии от Революция Z на сцената на Техническия университет във Варна. Феноменът на родната музикална сцена, роден от първия по рода си български музикален сериал – "Революция Z" са специалните гости на второто издание на TU ROCK FEST. Джулия Бочева, Никола Стоянов, Иван Тишев и Иван Иванов ще изпълнят най-популярните си парчета в събота, на започващия в 18 часа концерт. Веднага след тях на сцената излизат музикантите от D2, които бяха избрани от Bon Jovi за подгряваща банда на концерта им на 14 май в София. 

За втора поредна година Техническият университет започва зимния семестър с рок заверка. През 2012 г. гости на TU ROCK FEST бяха музикантите от Б.Т.Р. Данчо Караджов от "Сигнал" – ментор и водещ на феста - избра шестте варненски рок банди, които заедно с рокерите от ТУ-Варна зарадваха хилядите фенове на твърдата музика.

Tази година акцентът е върху ученическите рок групи. След кастинг бяха избрани бандите Шепот и Iron Sharks, които са и варненските представители в конкурса на D2 "Голямо междучасие" 5. 

В темата на второто издание ТУ РОК ФЕСТ - "Поколения", са и ветераните от Група 66. На сцената в кампуса на Техническия излизат още музикантите от PIZZA и Tribute to Godsmack. Както и две банди на домакините AMARANT и NEVRON. 

И тази година организаторите обещават  мощен  рок, страхотен звук и светлинни ефекти, а за финал  фойерверк шоу ще освети небето над Технически университет – Варна. Денят е събота, 5 октомври. Началото - точно в 18 часа. Входът е свободен. Всички са поканени!