Геша: Аз съм бил фен и съм се бил с противникови агитки

Спорт

11-10-2013, 18:35

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Феновете могат да отидат да кажат и на футболистите на Черно море да не играят

Наставникът на Спартак 1918 Георги Иванов - Геша обясни каква е неговата гледна точка и тази на футболистите относно ситуацията в клуба. Геша коментира и исканията на феновете на Спартак, които желаят отборът да спре да играе.

"От както сме започнали първенството многократно отправяхме апел към феновете да дойдат да ни подкрепят. Искахме да видим какви са проблемите между тях и нас и да ги изгладим. Най-малкият виновник са футболистите и отбора като цяло. До вчера говореха, че ние не сме техният Спартак. И изведнъж вчера дойдоха и казаха - Искаме да се махате от тук. След като те не са фенове на този Спартак не знам какво ги интересува дали ще играем или не. По същата схема те могат да отидат да кажат и на футболистите на Черно море - "Надейте да играете и вие", каза Геша.

 "Аз съм също един фен на Спартак много, много преди тях. Казвам фен не футболист, защото за разлика от тях аз съм ходил в агитки и съм се бил с противникови агитки и т.н."

 "Стадиона е за това - да има мачове и като искат да протестират срещу собствениците. Затова, че играем без пари и това, че работим без пари ние излизаме виновни  ис безсънните ни нощи. Не мога да го разбера това нещо. Вината не е в нас. Имотите не са наши за да им ги върнем", категоричен бе специалистът начело на варненци.

"122 дни има протести в София срещу кабинета Орешарски. И протестиращите да кажат на чистачката - "Ти напусни, защото като му се изцапа кабинета той ще напусне сам". Напротив, той ще си наеме друга чистачка, това е нашето положение тук".

"Плащания към отбора продължава да няма. И съм далеч от мисълта, че отбора отиде в Раковски да играе защото е излъган, или защото са му обещали пари, или са му дали пари. Отбора отиде защото щяха да отидат юноши. На никой не му направи впечатление, че не тренирахме цяла седмица. Избра, или да стои до нова година без да играе докато си намери нов отбор, или да стои без пари но да играе до края на първенството. Естествено, че един млад футболист ще избере варианта да играе. С това свое решение излязохме виновни в очите на някой хора", завърши Геша.