Мъри: Отиваме на "Тича" за добър резултат

Какъв резултат би ме задоволил? Този, който ще ни помогне да отстраним Черно море, каза наставникът на Ботев

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов заяви, че тимът му ще преследва добър турнирен резултат при гостуването си на Черно море за Купата на България.
Двубоят на стадион "Тича" е утре (7 ноември) от 14,45 часа, а главен съдия е Никола Попов.

"Очаквам да се получи оспорван двубой между два добри отбора. През този сезон Черно море показва постоянство и се представя стабилно", заяви Стоилов пред клубния сайт на "канарчетата". "Силен домакин са, но ние отиваме, за да вземем добър резултат. Това е турнирен сблъсък и срещата във Варна е само първата половина от него. Искам от футболистите да подходят максимално отговорно и мобилизирано, както и да не губят концентрация през целия мач."

"За съжаление липсата на основни играчи при нас се превръща в тенденция. От началото на сезона в нито един мач не сме разполагали с всички налични футболисти. На практика във Варна ще ни липсват играчи от всички линии. Въпреки това, Ботев разполага с достатъчно добри футболисти. Вярвам, че всеки, който излезе на терена ще даде максимума от себе си и ще се справи с поставените задачи."

"Какъв резултат би ме задоволил? Този, който ще ни помогне да отстраним Черно море. Целта ни е продължаване в следващия етап", заключи Стоилов.

Групата на Ботев:
Адам Стаховяк, Росен Андонов, Йордан Христов, Филип Филипов, Елведин Джинич, Сивард Спрокел, Артур Енрике, Томаш Иршак, Костадин Дяков, Георги Сърмов, Луис Педро, Вандер Виейра, Ромарио Кортзорг, Валери Домовчийски, Иван Цветков, Станислав Костов, Абел Анисе, Наско Милев