Прослушват деца във Варна за ново телевизионно риалити

Варна Лайф

28-01-2014, 16:25

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Могат да участват всички малчугани между 4 и 14 години

Морската столица ще бъде домакин на кастингите за новото музикално риалити "Големите надежди". Най-талантливите пеещи деца от града и региона ще имат възможност да покажат музикалния си талант на 30 януари (четвъртък) във Фестивален и конгресен център – Варна.

Големите надежди ще се изправят пред екипа на предаването, което ще се излъчва по Нова ТВ, за да докажат, че заслужават да излязат на голямата сцена. Всяко дете на възраст между 4 и 14 години ще трябва да се представи с две изпълнения – едно на български и едно на чуждестранен език. Избраните песни трябва да бъдат известни родни и световни поп и рок хитове. Задължително условие за всички таланти е да бъдат придружени от свой родител или настойник.

Малките претенденти ще се изявят пред екип от утвърдени и доказали се имена на родната музикална и шоу сцена. Сред тях са музикалният продуцент на предаването Дони; главният сценарист Влади Априлов, познат още и като актьор, певец и шоумен; половинката от известния дует Шик – Краси Гюлмезов, както и човека, с чиято музика е открита най-високата сграда в света Бурдж Халифа в Дубай – Васил Иванов – Декстър.

Ще защити ли Варна славата си и на музикална столица, предстои да разберем на 30 януари, когато екипът на „Големите надежди“ ще посрещне всички музикални таланти, мечтаещи за голямата сцена.
Малките таланти задължително трябва да бъдат придружени от свой родител или настойник. На кастингите могат да се явят деца на възраст от 4 до 14 години.

Начало на кастингите: 10:00 ч. Всяко дете трябва да представи две песни – една българска песен и една на чужд език. Те ще имат възможността да направят това акапелно или на сингбек, който носят със себе си на USB или на диск.

Важно условие при избора на песни е да бъдат популярни български и световни поп и рок хитове. Поради концепцията на формата – да открие бъдещи таланти в областта на поп музиката, кандидатите няма да могат да се представят с изпълнение на народна песен, детски репертоар или други неподходящи за формата музикални произведения.

По време на кастингите децата ще се представят пред членове от екипа на шоуто и ще могат да изпълнят своите песни без микрофон. Право на участие имат солови изпълнители, дуети и малки групи в размер до пет деца. На кастинга няма да бъдат допуснати големи вокални или хорови формации.
Дали са одобрени и дали продължават в следващия кръг на шоуто, децата и техните родители ще разберат на по-късен етап и след допълнително обсъждане на екипа на предаването. За записване и повече информация – телефони 02/ 946 33 23, 0882 69 01 18 и 0885 61 33 63.