Черно море на турнир в Германия

Спорт

21-02-2014, 09:32

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ексфутболистите на Морето ще гостуват на германци през лятото

Ветераните на Черно море получиха покана за участие на турнир в Германия през лятото, научи Varnautre.bg. Той ще се проведе в град Марбург на 19 юни. Иначе ексморяците ще бъдат на гости на домакините от 18 до 22 юни, като по време на престоя си ще имат възможност да се запознаят със забележителностите на германския град и хубавата планина Шварцвалд.

С поканата домакините желаят да задълбочат приятелството си с варненския клуб, на който гостуваха преди две години. Всички разходи попрестоя на ветераните на Морето ще бъдат поети от домакините, като единствено транспорта ще е за сметка на ръководството на бившите футболисти на Черно море.

"За много от нас хубавите дни във Варна останаха сред най-добрите ни спомени. Престоят в парк-хотел Кини, вечерта с рокмузика в казиното на хотел Черно море, прекрасният излет с корабче и, разбира се, нашата футболна среща с ветераните на професионален клуб Черно море, бе наистина незабравимо изживяване за нас. С надеждата да задълбочим нашето приятелство, имаме удоволствието да ви поканим в хубавата планина Шварцвалд. За съжаление нямаме хубавото Ви море и фантастичните български летни температури, но пък разполагаме с много в стил Стара планина", се пише в поканата.