Благотворителен базар за екологичен мед в двора на БЧК

Животът

09-03-2014, 10:37

Снимка:

© Impact Press Group / Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Червенокръстците във Варна стават земеделци

Производителите на мед и пчелни продукти от варненско ще осигурят безвъзмездно 70 бурканчета мед за центъра „Домашни грижи" на БЧК

Първият по рода си благотворителен базар за мед и пчелни продукти се провежда днес, неделя, в двора на БЧК - Варна, на ул. „Братя Шкорпил" 3. Производители от областта ще изложат качествени пчелни продукти, неподправени и непреминали фабрична обработка, информират от Областния съвет на БЧК, които заедно с Областната организация на пчеларите организират благотворителната проява.

По случай 8-ми март производителите на мед и пчелни продукти, участници в базара, ще осигурят безвъзмездно 70 бурканчета мед за центъра „Домашни грижи" на БЧК (самотни възрастни хора, 64 от които жени). Така варненци не само ще се радват на добра и здравословна храна, но и с всяка покупка ще допринесат за благотворителната кауза.

Базарът е открит в 10 часа и ще продължи до 16 часа. В рамките му доброволци от Младежки авариен екип ще разкрият пункт за обучение по първа помощ със специален акцент върху ужилвания.