Извън стандартите с DeSheli

Варна Лайф

01-05-2014, 10:44

Автор:

Платена публикация

Всичко от Автора

Още по Темата:

DeSheli - нова епоха в грижата за красотата и младостта

Код: Красива

Разчупи представите

DeSheli представя съвършено различен подход в грижата за красотата и младостта.

Младата компания въплащава иновативни практики и модели в обслужването на клиенти, като разчупва познатите рамки в козметичната индустрия. Преобръщане на представите!

Какво прави впечатление?

Докато стандартно сме свикнали да избираме продуктите си по съвет на приятелка или от красивата девойка в телевизора, която ни разказва как буквално за 2 седмици е видимо подмладена, или чисто и просто се разписваме с поредния крем за грижа, пазарувайки в хипермаркета, всички ние, независимо от възрастта, опита или възможностите, търсим резултата, който ще ни даде въпросният продукт.

Затова всяка втора жена има колекция от кремове и всякакви разкрасителни продукти, които си стоят на рафта и напомнят за многото неуспешни избори.

Именно тук DeSheli прави изключение, предоставяйки възможност на клиентите да се запознаят с продуктите преди покупка, да получат професионална консултация за действието, за да са сигурни в направения избор.

Как да сме сигурни какво да изберем и имаме ли навика да се грижим за себе си?

Уникалният подход на международния козметичен бранд DeSheli е нов за българския потребител и определено събужда интерес. Специализираният център на DeSheli, който се намира в Мол Варна, има амбицията да интегрира най-доброто от международните практики, задавайки нови стандарти в грижата за красотата.

Компанията е франчайз и е една от най-активно развиващите се в световен мащаб, според показаните резултати за 6 години на световната козметична сцена.

Акцентът в козмецевтичните линии е комплексният подход към кожата. Последната линия, представена от бранда, е истински пробив в борбата с неестетичните недостатъци и с процесите на стареене. Линията съчетава последните достижения в anty aging грижата, като основният акцент са стволовите клетки от 4 растения, изключително разнообразие от натурални екстракти, извлеци, масла, диамантени микрочастици, и пептиди. Подчертано натуралният състав и леката щадяща формула, които способстват регенеративните функции на клетките в кожата, като постепенно възвръщат естествения баланс и съответно благоприятстват вида и състоянието на кожата.

Комплексът FYTOTIGHtm Diamond Treasures е разработван и патентован специално за DeSheli, затова се предлага само в специализираните центрове.

Разбира се, възниква естественият въпрос, може ли българската жена да си позволи такъв клас продукти?

Няма жена, която да не иска да ползва висококачествени продукти, защото всяка жена би желала да си позволява най-доброто - естествено възможностите са различни.

А все пак инвестицията в самочувствието е важна за всяка дама. DeSheli предоставя именно тази възможност при покупка, гарантираща резултата. И ако сме свикнали, да купуваме скъпа техника, телефон или компютър, които не можем да си позволим наведнъж, има и вариант за покупката на козметичния комплекс, който да бъде удобен и достъпен на изплащане. Това различава бранда от другите луксозни марки, които са ориентирани към определен клас клиенти.

Водещ приоритет на компанията е клиентоориентираността и за да направи продуктите достъпни за повече дами, DeSheli е помислила и за това. За комфорта на клиентите компанията има оторизирани служители, които могат да направят запитване към финансова институция. Запитването е дистанционно онлайн и при получаване на одобрение от страна на съответната институция се оформя стандартен договор и така покупката става възможна за повече дами, без да напряга бюджета им.

И когато една жена влага средства в гарантирано качество, което може да проследява благодарение на следпродажбеното обслужване, получава пълната увереност, че е направила точния избор.

Защото всяка жена заслужава да си позволява най-доброто, а разкошът да си жена е начин на мислене и внимание към себе си.

Специализираните центрове на DeSheli можете да посетите във Варна:
Мол Варна, ет.2
бул. "Владислав Варненчик" № 186
+359 877 119 233

и в София:
Студентски град, ул. "Професор Атанас Иширков" № 13
+359 877 371 777