DeSheli - нови тенденции в грижата за красотата

Варна Лайф

07-05-2014, 09:41

Автор:

платена публикация

Всичко от Автора

Още по Темата:

DeSheli - нова епоха в грижата за красотата и младостта

Извън стандартите с DeSheli

Световната марка със светкавична популярност в България.

Безспорно DeSheli разбуни настроенията и предизвика масов интерес, кометари и обсъждане с появяването си и на българския пазар. Козметичния бранд, който винаги е в центъра на вниманието, буди жив интерес и отмита конкуренцията с неподражаем размах, напук на всички опити и атаки да остане в сянката на козметичните гиганти познати до днес.
Разбира се, новия бизнес модел, предизвиква нееднозначни настроения и коментари, и с всяко открито  представителство на бранда по света, от самото му създаване, през 2008 се повтаря същата история.
Новаторите винаги са под светлините на прожекторите, в окото на бурята. За да създадеш нещо ново, естествено трябва да разрушиш старото, и да дадеш път на промяната. И създаделите на концепцията изхождат от тази мисъл- да са първите в света на козметологията и бизнеса, които да зададат нова епоха в грижата за красотата.
За няколко години, компанията заема все по-солидни позиции в козметичния бизнес, поставяйки няколко основни ключови акцента:
- високо качество и сертифицирана продукция, с която всеки потребител може да се запознае на рекламна презентация само в специализираните центрове на марката
- комплексна линия продукти с апаратна козметика, заместваща агресивните методи за въздействие върху кожата, като механично почистване, хидратация в дълбоките слоеве на кожата, без нужда от радикални намеси, като познатите до днес методи за бързо подмладяване- мезотерапия, или опасния ботокс.

Най-яркия акцент е проследяващата компютърна диагностика, посредством която се определят индивидуалните потребности на кожата на лицето по 8 показателя.
 Иновативната технология позволява да се разгледа степента на хидратация, състоянието на порите, капилярната мрежа, пигментацията и вероятността за появата на пигментни петна, дълбочина на бръчките, вланост, степен на омазняване, еластичност.
Благодарение на компютърната диагностика се улавя обшата картина вътре в дермата, след което се прави сравнителен анализ на индивудуалните показания със съответните  средни норми за дадена възсрастова група и според типа кожа.
 След 1 та диагностика се изготвя индивидуална програма от специалист-диагностик , в която спрямо индивидуалните потребности на кожата се акцентира на конкретните проблеми. Така, ако кожата страда от дехидратация, липса на тонус, или пък има проблем с работата на мастните жлези, прекомерно омазняване, се изготвя програма  спрямо тези показатели, като в зависимост от тях програмата е с различен акцент на почистване, хидратация, както и подхранване и защита на кожата. На всяка следваща диагностика, според измененията на показателите се изготвя нова програма. Така с всяка следваща диагностика, всяка жена заедно с личния си специалист проследява измененията и положителната динамика при използване на козметичния комплекс.
Тъй като продуктите са концентрирани и с ниска молекулярна маса, успяват да проникнат в дълбочинните слоеве на кожата, и се нанасят малки количества, за да не се стресира и пресити кожата. Регулярната комплексна грижа, постепенно засилва клетъчната регенерация, повишава общата активност на клетките, което нормализира общото съсътояние и видмо подобрява вида и структурата на кожата. Проследяващата диагностика е ежемесечна, в рамките на една година като по такъв начин всяка жена получава абсолютна увереност и гарантиран резултат при използването на продуктите, които са достатъчни за година и половина.
За повече информация посетете специализираните центрове на DeSheli в България
Варна, бул. „Владислав Варненчик“№ 186,
Мол Варна, ет. 2
+359 877 119 233
София, Студентски град,
ул.“Професор Атанас Иширков“ № 13
+ 359 877 371 777