Разказ на очевидец: Когато полицията дойде, момичето още плуваше

Посетителите на "Екстраваганца" били наизлезли на плажа, за да наблюдават плуващата в бурното море жена

Когато полицията е пристигнала на мястото на инцидента на Рибарския плаж в малките часове на днешния ден, момичето, чието тяло водолази издирваха допреди час, все още е било живо и е плувало, а не се е давело. Това разказа пред Varnautre.bg един от свидетелите на драматичния инцидент - известният варненски модел, Мирела Иванова. Тя била в дискотека "Екстраваганца", до която се намира барът "Пунта кана", от чийто парапет скочило момичето.

"Бях там и гледах всичко. Момичето беше леш и влезе в морето, виждаше се от "Екстраваганца" как плува. Създаде се суматоха, всички се разбягаха и заприиждаха спасителни служби.

Докато говорех по телефона, исках да изляза навън от изхода към плажа, но охраната не ми позволи, защото някакво момиче се било хвърлило в морето. Тогава го видях от дискотеката. Момичето обаче, не се давеше, а плуваше, но вълните бяха много бурни. В този момент аз си тръгвах, а на входа вече имаше полицаи", разказа пред репортер на Varnautre.bg Мирела Иванова. 

Много са били и очевидците на плажа. Сеирджиите  обаче само стояли и наблюдавали абсурдната ситуация, както по-рано сподели и друг наш читател.

Междувременно бар "Пунта Кана", от чийто парапет скочи момичето, се подготвя за вечерта. Сервитьорки отривисто бършат масите и подреждат столове за клиентите си. 

ВИЖТЕ ФОТОРЕПОРТАЖ ОТ ОПЕРАЦИЯТА ПО ИЗДИРВАНЕТО