Оцелелият в кървавата драма край Тополи е културист и наркоман

Емил Скорчев е в болницата с опасност за живота

Мъжът на починалата от раните си край с. Тополи вчера е Емил Скорчев от Варна. В момента той се намира в критично състояние в болницата "Св. Анна", с прободна рана на шията. Полицаите разследват весията, че той е убил съпругата си, а след това е направил опит за самоубийство. Близо до мястото на кървавата драма вчера е намерен и ножът, с който е нанесъл множество прободни рани на 28-годишната жена.

Емил е Скорчев е наркоман и културист, пише intrigi.bg. Негов баща е покойният д-р Петър Скорчев, специалист уролог от Военноморската болница.

"Емил е наркоман от години. Баща му го отгледа сам след развода със съпругата си. Направи всичко за това момче, посвети му живота си. И заради него се самоуби преди 2 години, беше на 55", разказват приятели на д-р Скорчев. Бащата е сочен за прекрасен специалист и човек, който не докосвал алкохол. Не се и опитал да се свърже в брак с някоя жена, макар че имало кандидатки.

Преди 2 години, след отчаяни опити да спаси сина си от наркотиците, и седмица след като Емил сключил брак с приятелката си, докторът се застрелял с ловната си пушка. Преди това споделял с приятели колко му е тежко да води тази нестихваща битка с пороците на сина си. Това бил акт на отчаяние, след като години наред Емил се забърквал в какви ли не каши. Въпреки че бил наркоман, той вземал и стероиди, за да прави мускули. Занимавал се с културизъм и фитнес, помпал бицепси. В горната част обаче нямаше никой, разказват приятели на бащата, потресени от убийството край варненското гробище.

Преди няколко години Емил отново попаднал в някаква мутренска каша и му потрошили крайниците, пише още intrigi.bg. Тогава д-р Скорчев го изпратил на лечение във Франция. Заради дълговете, натрупани от неблагодарния син, бащата се видял принуден през 2009 – 2010 година, да замине на работа в Кувейт, довериха медици.

По-рано днес: Полицията издирва единия от освирепелите питбули, които са пазели телата на собствениците си в кървавата драма край Тополи


Всичко по темата: Кървава драма край гробищата в Тополи