Канадка не спря на СТОП в Девня и помете друг на пътя

Крими

21-11-2014, 13:34

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Шофьор блъсна 18-годишна пешеходка

Канадска гражданка предизвика катастрофа след като не спря на СТОП. Вчера около 14:55 часа, в град Девня, на кръстовището на ул. "Просвета" и бул. "Съединение", водачката на "Шкода", която е канадска гражданка, продължително пребиваваща в България, не спазва разпоредбите на пътен знак "Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство" и става причина за катастрофа. Канадката се удяр в  "БМВ". Вследствие на инцидента жената получава контузии на глава, ръка и гръден кош, прегледана и освободена, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Около 19:30 часа, във Варна, на бул. "Република, пък шофьор блъсна младо момиче. Инцидентът е станал близо до автобусна спирка. Водачът на "Рено" - 37-годишен варненец по време на движението си, блъска пешеходка - жена на 18 години също от Варна, която пресича пътното платно от ляво на дясно.

Вследствие на инцидента жената получава фрактури на ляв лакът, ляв глезен и лъчева кост на лява ръка, прегледана и настанена за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.