Янаки Смирнов: Черно море го чака тежък мач в Горна Оряховица

Ще играем доста по-агресивно от мача във Варна, каза още нападателят

Бившият футболист на Спартак 1918 и настоящ голмайстор в тима на Локо (ГО) е на мнение, че неговият тим не е заслужавал да загуби първия мач от 1/4-финалите на турнира за купата във Варна.

"По принцип дойдохме във Варна да измъкнем равенство, или ако можем, да бием отбора на Черно море. Мисля, че играхме добре, борихме се мъжки. Не заслужавахме да загубим. Надявам се на реванша да се представим по-добре. Грешката при гола беше колективна, да не търсим вината само в един играч. Мисля, че целият отбор направихме грешка. Бекир Расим вкара хубав гол. Не търсим индивидуални грешки, един като сгреши всички сме виновни", каза Янаки след мача на Тича.

Относно реванша в Горна Оряховица, Смирнов сподели: "Мисля, че на реванша обстановката ще е много по-различна от тази на Тича. Ще има доста повече публика, която ще ни подкрепя. На Черно море ще им е доста тежко гостуването в Горна Оряховица. Ще играем доста по-агресивно от мача във Варна. Черно море ги чака доста тежка обстановка. Феновете ще ни подкрепят у дома. Но първо предстои мач с Пирин (Разлог) за първенство и след това ще мислим за Купата на България", смята бившият футболист на Спартак 1918 Янаки Смирнов.