Прокурор заплашва велосипедисти, след като блъснал един от тях (видео)

Крими

12-04-2015, 17:58

Снимка:

Facebook

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Шофьорът блъснал нарочно момиче, което по чудо се разминава само със счупена каска. После следва саморазправа, като шофьорът ведро заплашваше всички, че бил прокурор

Видео с велосипедисти, блокирали колата на мъж, който твърди, че е прокурор и който щял да отнесе двама от тях с автомобила си, се разпространява във Фейсбук.Прокурорът атакувал с обидни думи групата велосипедисти край Елин Пелин, след като в два последователни инцидента автомобилът му се разминал на косъм от тях. Случаят се е разиграл на 11 април.

Видеото е публикувано от потребител с името Атанас Петков. В описанието към видеото той е написал:

Днес този индивид "Прокурор" докато си карах колелото ме задмина нарочно на една боя разстояние със скромните около 100-на километра на пътя за Нови Хан точно пред София - Студиос, където ограничението е 60км/ч. Половин километър по-надолу на 50-тина метра след разклона за гара Елин Пелин виждам същия индивид спрял, а около него група колоездачи, които всъщност догонвах за да караме заедно.

Човекът "шофьор" бе блъснал нарочно момиче, което по чудо се разминава само със счупена каска. После следва саморазправа, като шофьорът ведро заплашваше всички, че бил прокурор и щял да ни е.. майките, кълнейки всички да пукнем. Докато звъняхме 112 да докладваме за инцидента, прокурорчето се опита да изпогази всички и избяга.