Партията на Бареков във Варна пусна кепенци след заигравка на лидера й с Данаил Папазов

Мисия Варна

04-05-2015, 14:36

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Николай Бареков еднолично обещал подкрепа на Данаил Папазов за предстоящите кметски избори

ББЦ във Варна пусна кепенци, след като лидерът й Николай Бареков се заигра с един от евентуалните кандидати за кметската надпревара Данаил Папазов, зад гърба на местните партийни структури.

Членовете на общинските, районните и градските структури на "България без цензура" във Варненска област вкупом напускат партията. Това съобщи днес зам.-председателят на Градската организация Михаил Парталозов.

Причина е недоволството от политическо поведение на лидера на формацията Николай Бареков. За всяко негово решение структурите чували от медиите. Членовете научили и, че Бареков еднолично води разговори с потенциалния кандидат за кмет на Варна - Данаил Папазов, който да получи подкрепата на ББЦ.

"Никой в крайморския град не е давал съгласието си и не е склонен да подкрепи Папазов, въпреки желанието на Николай Бареков", посочи Парталозов.

От партията излизат всички местни структури, без тази в Аксаково, за която все още не е ясно как ще процедира, допълни Парталозов. Във формацията на Бареков остават трима от ръководителите на организации във Варна.

Структурите, които напускат Бареков, пък вече водят разговори да се влеят в нова партия, чието изграждане предстои.