"Мис Пепеляшка" Анита Мейзер дарява хонорара от шоуто

Бизнес дамата е избрала домът за изоставени деца във Виница

Провокативната и скандална варненка Анита Мейзер ще дари хонорара от участието си в риалити шоуто „Мис Пепеляшка” , обяви самата тя в своята Фейсбук страница.

Носителката на титлата „Mrs. Bulgaria World”, смята да предостави спечелените от предаването средства в полза на ДМСГД Варна, намиращ се в кв. Виница.

„В Дома за медико-социални грижи за деца – гр. Варна са настанени 150 деца от 0-3 години. Повечето от тях освен в социален риск са и с медицински проблеми /недоносени, с вродени малформации, хронични заболявания/. Бюджетната ни издръжка е с 30% по-малко от предходните години, поради което всяка помощ от финансов или друг характер е приоритетна.”, пише на сайта на социалното заведение.

„"Дом майка и дете" кв. Виница .... Днес, получих хонорара си от участието ми в "Мис Пепеляшка " и ги дарявам на вас. Надявам се, че ще послужат за нещо, много важно и, че по някакъв начин, ще зарадвам всички деца ! Ще се видим утре”. Написа бизнес дамата, която от години живее в чужбина.

Наскоро тя бе обвинена, че си присвоява чужда марка конкурси за красота и се е самопровъзгласила за Mrs. Bulgaria World, в отговор на нападките, тя представи от телевизионния екран сертификат от собственика на световната марка за конкурси, удостоверяващ, че тя е лицензиант на Mrs. World.

Информация за нуждите на ДМСГД Варна можете да откриете ТУК, а при възможност и добро желание помогнете!

 

Анита Мейзер